Vine amb el teu clàssic a la Festa dels 30 anys del Circuit!

El proper dissabte 27 de novembre de 9 a 17 h el Circuit ha preparat una jornada per a commemorar el seu 30è aniversari i pretén congregar a tots els que vulgueu gaudir en família amb diferents activitats que envairan el cor de les instal·lacions, el pàdoc.

L’esdeveniment comptarà amb diversos concerts (Damaris Gelabert, Superherois, Beatles for Kids i Lali BeGood); atraccions, jocs i tallers en una zona infantil; l’emissió en directe del programa Via Lliure de RAC1 amb Xavi Bundó des del pàdoc; circuits elèctrics de motos, karts i cotxes teledirigits; una exposició fotogràfica sobre els 30 anys del Circuit; una zona gastronòmica amb diverses propostes; exposicions de vehicles i estands; la possibilitat de visitar els racons més exclusius del Circuit; simuladors; un globus aerostàtic que s’elevarà sobre el pàdoc; trobades de grups de gegants i una concentració de bicicletes.
El Clàssic Club Montmeló té la satisfacció de poder col·laborar en la jornada organitzant l’exposició de cotxes clàssics, que s’aplegaran al Parking IN3 de l’interior del Circuit des de les 9 fins a les 17h hores, moment en el que els participants que ho desitgin podrà fer les Voltes Solidàries per a solidaritzar-se amb la Marató de TV3, que enguany suma forces per la salut mental. Aquesta activitat que permetrà rodar amb el teu vehicle clàssic (ja sigui cotxe o moto) pel traçat guiats pel cotxe de seguretat, i té un preu de 20€.

Us convidem a venir a l’esdeveniment amb el vostre vehicle clàssic. L’entrada amb el teu vehicle clàssic comporta una donació mínima de 5 euros també destinats a la Marató de TV3, Afanyeu-vos perquè les places disponibles són molt limitades!

Indicacions per assistir amb el teu vehicle clàssic:
INSCRIPCIONS D’ENTRADA AL CIRCUIT: es tramitaran a través de la web www.classicclubmontmelo.com . Un cop formalitzada, haureu d’esperar a rebre per correu electrònic un distintiu que us donarà accés a les instal·lacions del Circuit.

https://www.classicclubmontmelo.com/shop/

INSCRIPCIONS PER LES VOLTES SOLIDARIES: es tramitaran directament a la web del Circuit, a l’enllaç https://proticketing.com/circuitcat/es_ES/entradas/evento/22041/session/1259008/select?viewCode=Vista_Principal •

El Circuit obre les portes a les 9h del matí i la jornada finalitza a les 17,20h.

Les voltes guiades per als nostres vehicles clàssics es faran de 17h a 17,20h.

Tret d’aquesta estona circulant per pista, els nostres cotxes hauran d’estar exposats al lloc de la Trobada de Clàssics durant tota la jornada.

ATENCIO: Al Paddock del Circuit i a d’altres espais hi haurà moltes activitats plenes de vianants que faran impossible la circulació de cotxes. Respectem aquesta indicació!!

L’ACCÉS al Circuit s’haurà de fer exclusivament des de l’AREA EST (porta túnel). A la porta us rebrà un membre del Clàssic Club a qui mostrareu el full validat d’inscripció i número d’inscrit.

Un cop dins les instal·lacions, conduireu seguint les indicacions de personal del Clàssic Club fins al Pàrquing IN 3.

En cap cas es podrà circular per cap altre espai que no sigui el recorregut d’accés al Parking IN3.

Els cotxes que vulguin entrar a pista en les Voltes Solidàries per la Marató a les 15h s’aproparan a la carpa del Clàssic Club Montmeló per rebre instruccions de com fer-ho un cop hagin aparcat el cotxe. La carpa quedarà ubicada al mateix Parking IN3.

Es permet portar picnic o entrepà.

Per a qualsevol dubte o aclariment contacteu al correu classicclubmontmelo@gmail.com