VI Critèrium Clàssic de Montmeló. Inscripcions obertes.

El Clàssic Club Montmeló organitza pel proper dissabte, 11 de Maig de 2024 el VI Critèrium Clàssic Montmeló, rally de regularitat oberta a vehicles clàssics i mítics.

Amb un recorregut de 350 km i 11 Zones de regularitat. Recorrent trams mítics de la comarca del Vallès, Les Guilleries, Osona i el Lluçanès.
Serà el dissabte 11 de maig i aquest any serà puntuable tant per la Copa Gironina de Regularitat com també per la Copa Catalana Clàssics (CCC) de regularitat de la Federació Catalana de Vehicles Històrics @fcvh.cat i serà una de les 5 proves d’aquest campionat.

El VI Critèrium Clàssic Montmeló és una prova de regularitat no competitiva, on els participants hauran d’anar seguint un Road Book per carreteres obertes al transit i respectant el Codi de la Circulació. Els temps dels diferents vehicles seran cronometrats a través d’una aplicació de GPS, havent també punts de control horari on es segellaran els carnets de ruta. Serà guanyador l’equip que més s’aproximi al temps “0” en les diverses categories, és a dir, el que faci els temps més aproximats als marcats pel Clàssic Club Montmeló.

Per inscriure’t has de prémer el següent botó Inscripció VI Critèrium

IMPORTANT: Adjuntem també el reglament particular del VI Critèrium LLegir Reglament

El Club agraeix el suport de tots els nostres col·laboradors.