Obertes les inscripcions a la 4a Trobada de Clàssics i Mítics.

Amics,

Ja s’han obert les inscripcions per la 4a Trobada de Clàssics i Mítics de Montmeló.

Per inscriure-vos a la 4ª Trobada heu de seguir les següents passes:

1) Complimenteu el formulari d’inscripcióAccedir a Inscripció

2) Realitzar el pagament.

Enguany hem intentat fer-vos les coses més còmodes i hem posat en marxa una botiga a la nostre web per tal que pugueu contractar directament les inscripcions. El pagament és totalment segur, ja que utilitzem el terminal de pagaments de la nostre entitat bancària.

Per poder utilitzar la botiga i poder fer el seguiment i tenir control de les vostres comandes, només us heu de registrar en aquest enllaç. Només són 30 segons del vostre temps: Registrar-se

Per accedir a la botiga heu d’anar al menu: Accedir a Botiga

Si no voleu utilitar la botiga, també podeu fer el pagament  com altres anys fent l’ingrés al compte següent   <inscripcions tancades>.

Envieu el comprovant a l’adreça de correu: pagament4trobada@gmail.com. No oblideu indicar en el correu el vostre NIF i la matrícula del vehicle per a que us puguem identificar ràpidament.

3) Un cop complimenteu el pas 1 i 2, la Organització us enviarà al correu electrònic que ens heu indicat al formulari d’inscripció, un dorsal que haureu de portar ben visible al cotxe  per tal de poder accedir al recinte tancat el dia de la Trobada.

4) Per entrar al Circuit de Barcelona-Catalunya cal que complimenteu i signeu el document de responsabilitats que ens exigeix la Direcció del Circuit, i que haureu de portar el mateix dia de la Trobada juntament amb el dorsal i lliurar-ho a la Organització de la Trobada abans d’entrar al recinte.

ACCÉS AL CIRCUIT LIMITAT A LES 200 PRIMERES INSCRIPCIONS.

Per més informació, reviseu l’article anterior a aquest o poseu-vos en contacte amb nosaltres al nostre email.

Us esperem a tots el proper 9 d’Octubre !!