Ja està aquí mateix la 5ª Trobada de Clàssics de Montmeló

Benvolguts amics i amigues,

Per fi ja ha arribat. Aquest proper diumenge 19 de novembre farem la 5ª Festa del Motor de Montmeló / Trobada de Clàssics i Mítics de Montmeló.

Han estat moltes hores de preparació per part de tot l’equip del Clàssic Club Montmeló, però totes elles ben invertides per tal que gaudiu d’una gran matinal amb nosaltres.

Primer de tot, a tots aquells que ja us heu inscrit us volem agrair el vostre suport, i a tots aquells que encara no ho heu fet, animar-vos a fer-ho.   El dia de la trobada hi haurà força sortejos, entre ells el d’un cotxe clàssic i com a colofó fi de festa, per celebrar el nostre cinquè aniversari una excel·lent arrossada.

Recordeu que exclusivament al recinte de l’arrossada hi haurà també una exposició de motos clàssiques que val molt la pena de gaudir. Animeu-vos a quedar-vos a dinar amb nosaltres. No us penedireu. Exposició de motos clàssiques, amanida, arrossada, postre, beguda i cafè, tot al mateix recinte. Que més es pot demanar !!

Si us animeu a l’arrossada, encara hi ha places lliures. Estigueu inscrit o encara no, feu-lo a través de la mateixa web.

Us recordem els horaris de la trobada:

  • Obertura trobada a les 9:00
  • Esmorzar a partir de les 9:15
  • Sorteig obsequis i R-5 a les 12:00
  • Sortida Cotxes tandes a les 13:00 (prèvia adquisició del tiquet)
  • Sortida cotxes voltes guiades 13:30/13:45
  • Dinar arrossada a les 15:00   (prèvia adquisició del tiquet)

Novament gràcies a tots.

Us recordem l’adreça:mapatrobada

 

Fins diumenge !!

Clàssic Club Montmeló.