Inscripcions obertes al III Critèrium Clàssic Montmeló

El Clàssic Club Montmeló organitza pel proper dissabte, 17 de Juliol el III Critèrium Clàssic Montmeló, rally de regularitat oberta a vehicles clàssics i mítics.

La prova s’iniciarà a les 17 hores a la plaça de la Quintana amb les verificacions tècniques, on els participants prendran la sortida en intervals d’un minut per recórrer una ruta de 300 km que es donarà a conèixer el mateix dia de la prova i que transcorrerà per una municipis del Vallès Oriental principalment.

El III Critèrium Clàssic Montmeló és una prova de regularitat no competitiva, això vol dir que els participants hauran d’anar seguint un Road Book per carreteres obertes al transit i respectant el Codi de la Circulació. Els temps dels diferents vehicles seran cronometrats a través d’una aplicació de GPS, havent també punts de control horari on es segellaran els carnets de ruta. Serà guanyador l’equip que més s’aproximi al temps “0” en les diverses categories, és a dir, el que faci els temps més aproximats als marcats pel Clàssic Club Montmeló.

El III Critèrium Clàssic de Montmeló serà puntuable per la Copa Gironina de Regularitat. Trobareu al següent document tota la informació detallada de normes de participació, horaris concrets, lliurament de premis, protocols COVID, etc… -> ACCÉS AL REGLAMENT ESPECÍFIC

Les inscripcions estan ja obertes al següent enllaç: https://www.mirally.es/Home/RaceDetail/1506