II Criterium Classic Montmeló

El Clàssic Club Montmeló organitza pel proper dissabte, 30 de Novembre el II Critèrium Clàssic Montmeló, rally de regularitat oberta a vehicles clàssics i mítics.

La prova s’iniciarà a les 13 hores a la plaça de la Quintana, on els participants prendran la sortida en intervals d’un minut per recórrer una ruta de 240 km que es donarà a conèixer el mateix dia de la prova i que transcorrerà per una vintena de municipis del Vallès Oriental, Osona, Moià i La Selva.

El II Critèrium Clàssic Montmeló és una prova de regularitat no competitiva, això vol dir que els participants hauran d’anar seguint un Road Book per carreteres obertes al transit i respectant el Codi de la Circulació. Els temps dels diferents vehicles seran cronometrats a través d’una aplicació de GPS, havent també punts de control horari on es segellaran els carnets de ruta. Serà guanyador l’equip que més s’aproximi al temps “0” en les diverses categories, és a dir, el que faci els temps més aproximats als marcats pel Clàssic Club Montmeló.

El II Critèrium Clàssic de Montmeló serà enguany la darrera prova puntuable per la Copa Gironina de Regularitat i on es coneixeran els campions de la Temporada 2019. La jornada acabarà amb un sopar amb tots els participants i organitzadors a la Sala Polivalent, on es procedirà al lliurament de premis i de les copes de Campions de la Temporada en les diferents categories.

PROPERA OBERTURA D’INSCRIPCIONS