¡¡¡ Aplacem la nostra segona trobada !!!

Benvolguts amics.

La pluja intensa d’aquesta matinada ens ha jugat una mala passada. Esperàvem algun ruixat que es pogués suportar, però certament la tromba d’aigua que ens ha caigut durant el muntatge i preparació ens ha malmès l’equip de so i ens ha deixat sense llum de manera indefinida (no sense abans regalar-nos alguna enrampada amb les neveres). A partir de les 6 del matí gairebé tots els expositors i recanvistes ja ens havien trucat per dir-nos que no vindrien i des d’aquell moment molts de vosaltres també contactàveu per comunicar la vostra absència. Sobre les 7:30 del matí preníem la decisió de suspendre la Trobada i posposar-la per un altre cap de setmana no molt llunyà.

Paral•lelament, el Circuit de Barcelona-Catalunya també ens informava que la jornada de tandes a les seves instal•lacions quedava suspesa per les condicions d’asfalt mullat, i que molt possiblement no haguessin pogut atendre el nostre grup de cotxes.
Tot i gaudir d’un sol radiant cap a les 10 del matí, creiem que la decisió presa ha estat l’encertada. Estem decidits a oferir-vos la millor versió de la nostra Trobada, i això és el que ens ha fet coincidir a tots els socis d’aquest Club a resoldre en aplaçar l’event.
Amb aquest escrit volem demanar disculpes a les persones que hagin patit molèsties generades per la falta de comunicació i volem fer conèixer la nostra intenció de mantenir calenta la espera per aquesta trobada que us havíem organitzat.

Sentim molt no haver pogut difondre amb més qualitat de mitjans la decisió de suspendre-la per estalviar-vos les quilometrades que alguns heu fet. Els que heu pogut veure el Facebook i deixar el vostre missatge d’ànims us donem les gràcies per la vostra comprensió i suport.

Des d’ara mateix iniciem una tasca de reubicació d’una nova data. Al llarg d’aquesta setmana us comunicarem per mail i xarxes socials quin cap de setmana serà. A partir d’aquí entendrem qualsevol motiu per no poder venir (per segona vegada) i farem un reingrés dels diners al número de compte que acordem. Tingueu en compte que aquest més d’Octubre és ple d’activitats i trobades de vehicles clàssics i el 26 és el 50è aniversari del Rally Catalunya Costa Daurada. A més, estem molt supeditats a les dates en que el Circuit fa jornades de tandes i això ens redueix molt el marge d’elecció del cap de setmana apropiat.
Volem mostrar el nostre agraïment pel vostre interès en aquesta segona trobada, que esperem consolidar en el calendari i per la vostra paciència en tot el procés d’inscripció. Sabem que molts de vosaltres esperàveu una bona resposta del Club amb una jornada millor que la de l’any passat i en aquest sentit estem en deute amb vosaltres.


Salutacions.

L’equip del Clàssic Club Montmeló.