Èxit del I Critèrium Clàssic Montmeló

Un Total de 37 equips varen prendre la sortida el dissabte, 28 d’abril des del centre de Montmeló en el I Critèrium Clàssic Montmeló.

La prova va consistir en un recorregut de 240 km dividit en 8 trams pel Vallès Oriental, el Maresme i el Moianès, essent un d’aquests trams dins de l’emblemàtic Circuit de Barcelona-Catalunya.

IMG_7599

Victòria de Juan Pedro Garcia – Sergi Giralt actual campió d’Europa de regularitat amb un Autobianchi Abarth, i segona pels campions de vigents de la Copa Catalana de Regularitat 2017 Josep Morlans – Òscar Quiles amb Renault 5 GT Turbo, seguits de Toni Vidal – Saladrigues amb Seat 127.

Des del Clàssic Club Montmeló volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Montmeló, al Circuit de Barcelona-Catalunya, al Vicenç Llenas i la Isabel i a l’equip de Rabbit Rally que van demostrar la seva alta professionalitat en la prova, als nostres inestimables col.laboradors… i lògicament a tots els participants que van creure en nosaltres sense cap experiència anterior, i que ens heu transmès les vostres bones sensacions i ànims per fer la segona.

Al continuació trobareu un extensa galeria de fotografies del Criterium.

I addicionalment pots consultar aquí la galeria de Clàssic Rent Services.

Clàssic Club Montmeló