Espíritu de Montjuïc: Vine al Circuit amb nosaltres

S’acosta la celebració del Monjuich Revival (Espíritu de Monjuïc) i el Clàssic Club Montmeló no podia faltar a la cita. Serà el cap de setmana 1, 2 i 3 d’abril, i creiem que pot ser una bona oportunitat de passar una bona estona plegats i gaudir d’aquest esdeveniment al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Entre les activitats més atractives destaquen la fira Clàssic Mania (col·leccionisme, recanvis i compra-venda), espectacles per als petits i tota la família i sobretot el que ens podrem trobar a pista competint: F1 Històrica, Sport Prototips Lemans, Sports, GTS, Turismes.  Especial atenció a les categories Formula Nacional 1430 i Formula 1800, on un dels nostres socis va córrer en el seu moment.

El diumenge 3 d’abril, els socis del Clàssic Club Montmeló serem a l’interior del Circuit amb una espai reservat per la nostre entitat i els nostres vehicles durant tot el dia.

Està prevista també una desfilada gratuïta per la pista del Circuit, però aquesta està subjecte al compliment del programa horari de les activitats i competicions previstes dins el traçat.

El nostre Club gestionarà la compra d’entrades per poder-nos aprofitar de l’oferta Cotxe+conductor+acompanyant a 20 euros per vehicle (menors de 9 anys gratuït). Les entrades són només per un dia, el diumenge.

Les podeu comprar seguint aquest enllaç: https://www.classicclubmontmelo.com/shop/

La data límit per conformar l’assistència a l’espai del Clàssic Club dins el Circuit és el 24 de Març.

L’entrada al Circuit la farem en grup, reunint-nos al poble de Montmeló a les 9:00 h, a la seu del Club. Qui no pugui assistir a aquesta convocatòria, podrà accedir al Circtui de forma particular.

Serà un gran dia, Animeu-vos.