Informació 3ª Trobada cotxes Clàssics i Mítics de Montmeló – 18 d’octubre de 2015

INFORMACIO SOBRE LA TERCERA TROBADA DE CLASSICS I MITICS DE MONTMELO DEL 18 D’OCTUBRE DE 2015 :

PREINSCRIPCIONS TANCADES EL DIVENDRES, 16 D’OCTUBRE, A LES 17,00H

TANDES TANCADES EL DIJOUS, 8 D’OCTUBRE.

AVISEM QUE QUEDEN MOLT POQUES PLACES DE NO INSCRITS PER INSCRIURE’S EL MATEIX DIA I FER LES VOLTES GUIADES.

ATENCIÓ: CANVI D’UBICACIÓ DE LA TROBADA !!!

DEGUT A LES OBRES QUE DURANT EL DIA 18 AFECTARAN AL POLIGON EL PEDREGAR, CANVIEM LA UBICACIÓ DE LA TROBADA AL GRAN VIAL NORD DE MONTMELÓ/CAN TACÓ.

El parc tancat s’ubicarà al costat del riu i davant de l’empresa NOCILLA i front per front a l’altra banda del riu està l’Auditori “La Torreta”.  Us indiquem el plànol d’accès:

Planell

diferencia voltes guades-tandes:   

LES VOLTES GUIADES, A DIFERENCIA DE LES TANDES, ES FAN AMB VELOCITAT CONTROLADA I ADAPTADA A TOT TIPUS DE VEHICLES CLASSICS.

Per inscriure-vos a la 3ª Trobada heu de seguir les següents passes:

1) Complimenteu el formulari d’inscripció TANCAT

2) Realitzeu el pagament al compte següent   IBAN ES55 0182 9730 21 0200073326, i envieu el comprovant a l’adreça de correu: pagament3trobada@gmail.com. No oblideu indicar en el correu el vostre NIF i la matrícula del vehicle per a que us puguem identificar ràpidament.

3) Un cop complimenteu el pas 1 i 2, la Organització us enviarà al correu electrònic que ens heu indicat al formulari d’inscripció, un dorsal que haureu de portar ben visible al cotxe  per tal de poder accedir al recinte tancat el dia de la Trobada.

4) Per entrar al Circuit de Barcelona-Catalunya cal que complimenteu i signeu el document de responsabilitats que ens exigeix la Direcció del Circuit, i que haureu de portar el mateix dia de la Trobada juntament amb el dorsal i lliurar-ho a la Organització de la Trobada abans d’entrar al recinte.

NORMATIVES DE LA 3ª TROBADA.

Per gaudir de totes les activitats de la Trobada cal acceptar les Normatives següents:

a) Per tots els participants (inclou reglament Trobada i full de responsabilitat per accedir al Circuit de Barcelona-Catalunya:

  • Normativa de la 3ª Trobada. Llegir.
  • Full de responsabilitats del Circuit de Barcelona-Catalunya (caldrà portar-lo signat el mateix dia de la Trobada). Descarregar.

b) Participants que estiguin interessants en fer les tandes al Circuit

IMPORTANT: Les places que ens va assignar el Circuit de Barcelona-Catalunya per fer les TANDES OPCIONALS  (velocitat lliure al circuit) ja han estat ja exhaurides.  De tota manera, encara queden places per apuntar-vos a la Trobada, que inclou VOLTES GUIADES AL CIRCUIT.  ES A DIR:  SEGUIREU PODENT ENTRAR AL CIRCUIT, PERO AMB VELOCITAT CONTROLADA.

  • Normativa de Tandes del Circuit de Barcelona-Catalunya. Llegir

CARTELL 3ª TROBADA FINAL AMB LOGOS_ld