Ultims detalls per la 2ª Trobada

Benvolguts amics.

Uns detalls a tenir en compte:

– Gràcies per la vostra paciència en aquest complicat procés de readaptació d’inscripcions. Els que heu enviat una doble confirmació d’assistència o absència sapigueu que hem rebut els dos mails però no hem pogut donar l’ok individualment a tots. Disculpeu i gràcies per l’atenció prestada.

-Intenteu llegir bé el document amb informacions importants que hi ha penjat al web www.classicclubmontmelo.com .
-Recordeu que hi ha un únic punt d’accés a la Trobada que és pel carrer Font dels Créixems. En aquest carrer els participants us desdoblareu en una fila de cotxes preinscrits i una altra de cotxes sense preinscripció. Seguiu les indicacions de la organització.

IMPORTANT: hem allargat 3/4h l’horari de la trobada. Així doncs no engegarem motors i sortirem cap al Circuit fins les 13:20 – 13:30h.

-Siusplau, un cop posem els motors en marxa seguiu bé les indicacions referents a ser prudents a l’hora de generar situacions de risc amb les maniobres. Les voltes al Circuit les farem de forma ordenada i amb un vehicle oficial del Circuit al capdevant de cada grup. Ull !! l’any passat no vam lamentar cap incident i també esperem no fer-ho aquest any. Disfruteu del traçat dins d’una mesura responsable companys.

-A la carpa del Clàssic Club hi vendrem les tires de números per al sorteig d’una càmera GoPro Hero3 i un grapat d’accessoris. No deixeu passar l’oportunitat d’endur-vos-la cap a casa.

A banda d’aquesta rifa, només els participants entrareu en diversos sorteijos de productes gentilesa de Galfer, BBSport, Renicat, Circuit de BCN, Assegurances Alfonso Figares, Hostal Serra, Café Central, Ferreteria la Comarca, Oli Fortià, Sitio Tshirts i Classic Club Montmeló.

-Dilluns vinent ens posem en marxa amb les devolucions i transferències bancàries. Esperem repescar els nº de compte de cadascun del participants que no ha pogut asistir, sinó, permeteu-nos tornar-vos-els a demanar (no l’envieu encara).

Contacteu per qualsevol dubte o aclariment.
Gràcies i salutacions.