Primers fotos de la 5ª Trobada de Clàssics de Montmeló

Amigues i Amics,

Primer de tot, un any més volem DONAR-VOS LES GRÀCIES per haver fer possible l’èxit de la 5ª Trobada de cotxes Clàssics i Mítics de Montmeló.

Tots els esforços que hem dedicat des del Club a que us ho passeu bé amb els vostres cotxes, a lluir-los, a comentar-los amb els amics del món del clàssic, es veuen gratament compensats quan veiem a la gran quantitat de cotxes que us hi acosteu any rere any a passar el dia amb nosaltres.

En la línia de millorar constantment, cada any intentem incorporar alguna innovació en les activitats, i aquest any va ser l’arrossada i el sorteig d’un cotxe clàssic. Totes dues amb una interessant participació per part de tots.

Per l’any vinent, us prometem seguir innovant amb noves activitats, i seguir millorant en les que ja estan consolidades, mantenint sempre els valors de camaraderia, igualtat, rigor i transparència que sempre apliquem.

En aquest primer resum volem compartir amb vosaltres les primeres fotos que ens han arribat, i que anirem incrementant progressivament.

FOTOS DE L’EXPOSICIÓ DE COTXES

FOTOS DEL CIRCUIT

FOTOS DE L’ARROSSADA

 

Moltes més fotos: https://www.classicclubmontmelo.com/galeria-4