Participació del Clàssic Club Montmeló al I Critèrium Nocturn de Regularitat de Tossa-Costa Brava

Un total de 5 cotxes clàssics pertanyents a socis del Clàssic Club Montmeló van prendre part al  I Critèrium Nocturn de Regularitat Tossa-Costa Brava per a cotxes clàssics i esportius i motocicletes que es va celebrar el passat 28 de gener de 2017. Organitzada pel Motor Club Tossa, aquesta és una prova puntuable per la l Copa Gironina de Regularitat en la qual estan admesos automòbils i motocicletes construïts abans de 1992, dividits en diverses categories segons l’edat i tipus de vehicle.

Els cotxes del Clàssic Club es van aplegar pel mati a la Plaça de la Vila de Montmeló per anar en grup a la prova que es va disputar durant la nit del dissabte per les comarques de La Selva i El Gironès, on es vam trobar amb més de 70 vehicles participants dins d’un magnífic ambient del motor que va poder amb les baixes temperatures de la nit.

IMG_2100

Malgrat no quedar entre els primers classificats, els nostres participants van gaudir molt d’aquest primer ralli de regularitat, emplaçant-se a repetir molt aviat aquesta gran experiència.

CCM

 

IMG_2078.JPG

Image 1 of 20