III Critèrium Clàssic de Montmeló

El Clàssic Club Montmeló organitza pel proper dissabte, 28 de Novembre el III Critèrium Clàssic Montmeló, rally de regularitat oberta a vehicles clàssics i mítics.

El III Critèrium Clàssic Montmeló és una prova de regularitat no competitiva, puntuable per la Copa Gironina de Regularitat, on els participants hauran d’anar seguint un Road Book per carreteres obertes al transit i respectant el Codi de la Circulació. Els temps dels diferents vehicles seran cronometrats a través d’una aplicació de GPS, havent també punts de control horari on es segellaran els carnets de ruta. Serà guanyador l’equip que més s’aproximi al temps “0” en les diverses categories, és a dir, el que faci els temps més aproximats als marcats pel Clàssic Club Montmeló.

Durant tot l’esdeveniment, i especialment durant les fases de recepció de participants, de l’espai de càtering per dinar, i de la cerimònia de lliurament de premis, la organització del critèrium vetllarà per l’estricte compliment del protocol COVID autoritzat per la FEVA, de les mesures de prevenció comunes per totes les activitats esportives emeses per la Generalitat de Catalunya, així com les recomanacions del Ministerio de Salud per events i activitats multitudinàries en el context de nova normalitat.

Per raons de seguretat sanitària, aquest any no es podrà celebrar el tradicional sopar amb tots els participants i organitzadors. Estigueu atents a les xarxes socials i a les noves publicacions perquè properament anirem donant més detalls logístics i procedirem a obrir les inscripcions.

Translate »